T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
IĞDIR / TUZLUCA - Karabulak İlkokulu

Karabulak İlkokulu

Telefon
04763112011
Belgegeçer
0
WEB
https://tuzlucakarabulak.meb.k12.tr
Adres
Karabulak Köyü / Tuzluca
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
Okulumuzun başarı oranı ℅ 95dir.
Öğretmen :3
Öğrenci :22
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :190
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:30-14:10
Isınma
Binamız kömür ve odun yakacakları kullanılarak soba ile ısınmaktadır.
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köyümüzde pazar günü hariç hergün ilçeye yolcu arabası vardır.Sabah 06:00 gibi ilçeye gider 15:00 gibi köye döner.Öğretmen sayısının azlığı ve diğer köylere güzergahının ters düşmesinden dolayı öğretmenlerin servisle gidiş geliş yapma imkanı zordur.
Servis Bilgisi
Servisimiz yoktur.
Yerleşim Yeri
Öğrencilerin kullanacağı ve oyun oynayacağı saha yeterlidir. Okul bahçesinde, bayrak direği mevcuttur.Okul bahçemizde 2 okul binası 1 lojman ve birde köy konağı bulunmaktadır.Köy halkı hayvancılıkla uğraşmaktadır.Tarım kendi un ihtiyaçlarını karşılayacak kadar buğday , yem için ekilen arpa ve ottan ibarettir.Sert karasal ikilimin hüküm sürdüğü bölgede kanal suyu ile sulama yapılmaktadır.Sulanamayan araziler ekilememektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İlimizin Tuzluca İlçesine bağlı ilçeye 18 km, Iğdır İline 45 km uzaklıktaki Karabulak Köyünde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır